17. mai 2017

Norsk flagg

 Avgang fra Festningsplassen ca. kl. 10.30. Vi går fra skolegården kl. 08.40 og vi møter Vålerenga, Gamlebyen og Jordal på vei ned til Festningsplassen.

På Kampen skole blir det flaggheising og et enkelt program kl. 08.00. Deretter er det oppstilling for både korps, flaggborg og elever.

Alle elever må være på skolen senest 08.30.

Alle elever kan delta i toget fra skolen til Festingsplassen (v/Forsvarsmuseet). Voksne og andre barn som ønske å følge toget fra Kampen skole og ned til byen, må gå bakerst i toget, etter alle skolene.

Elever i 1. trinn som går i toget fra skolen, må hentes rett før vi går inn på Festningsplassen (bak gamle losjen) kl.10.00–10.15.

I hovedtoget gjennom sentrum deltar elever fra 2. – 7. trinn. Det er kun elever og lærere/foresatte som har skriftlig avtale med skolen som kan delta. Det er ikke anledning for andre å gå inn i toget på vei gjennom sentrum. Det er ikke anledning til å gå med paraply i toget.

Hovedtoget oppløses på Rådhusplassen (sjøsiden) ca. kl.11.30.

Alle elever må hentes i Tordenskjolds gate (se kart på baksiden merket 1b). Det er inn andre gate etter Rådhuset. Oppsøk lærer på ditt barns trinn for utkryssing ved henting.

Det er viktig at alle barna spiser en god frokost denne dagen, da det ikke er mat og drikke tilgjengelig i selve toget.

Vi håper at 17-mai også i år skal bli den festdagen det alltid har vært, og at så mange som mulig fra Kampen skole deltar i toget. Skolens FAU vil gi en liten påskjønnelse til de barna som deltar i 17.mai toget.

 

Påmeldingsskjema

Kart Rådhuset

På Oslo kommunes nettsider finner du både oversikt over rekkefølgen i barnetoget, oppstillingsplasser, kart over barnetoget, program for 17. mai, oppløsingssteder for barnetoget, informasjon om festkonserten og annen informasjon om dagen.

 

Program i skolegården etter toget: