Påmelding til Camp Hudøy har åpnet!

Camp Hudøy 2018

Hva skal du gjøre i sommerferien, mens mamma og pappa jobber? Bli med til Camp Hudøy! Vi vil invitere deg og dine venner til en magisk sommer-øy utenfor Tjøme i Oslofjorden. Camp Hudøy har som mål å lage en ferie for deg og dine venner som du aldri glemmer!

Går du i 2.-7. trinn og bor i Oslo kommune er du hjertelig velkommen til Camp Hudøy. Det er delt ut brosjyrer til alle elever fra 2.–7. trinn i løpet av januar med informasjon om ferietilbudet. For å tilpasse sammensetningen på leirene ut fra alder, kjønn og skoler benytter ikke Hudøy "første-person-til-mølla-prinsippet". Søknadsfristen i 2018 er 25. februar og man får svar på søknaden i løpet av uke 12. I 2017 hadde vi over 2500 søknader og 1360 fikk plass. Plassene blir fordelt ved loddtrekning. På Hudøy vil du treffe barn fra hele Oslo!

Informasjon om Hudøy

Påmelding og søknadsskjema