Skoleplattform Oslo

Skoleplattform Oslo gir tilgang til informasjon og relevante verktøy tilpasset rollen til den som logger seg inn.

Hva finner du etter pålogging til Skoleplattform Oslo?

• Pålogging gjøres via nettsiden ved å klikke på "Logg inn" øverst til høyre på nettsiden.
  • Velg "foresatte".
  • Du logger deg deretter på ved hjelp av ID-porten, på samme måte som ved tilgang til en rekke andre offentlige tjenester i Norge.

Meldinger fra skolen:

• Meldinger og informasjon fra skolen finner du i meldingsverktøyet i Portalen.
  • Meldinger og informasjon fra trinn og klasser finner du på infosiden til trinnet.
  • Viktige meldinger blir sendt de foresatte gjennom skoleSMS.

Infosider:

Alle trinn + Alfa og Mottak har sin egen infoside for elever og foresatte. Vi anbefaler alle å holde seg jevnlig oppdatert ved å besøke infosiden. Her finner du blant annet:

• Ukeplaner
  • Timeplaner
  • Adresselister
  • Nytt fra klassene (kommer etter hvert)

Fravær:

• Skolen og foresatte bruker skoleSMS til meldinger om fravær
  • Du finner oversikt over fraværet til ditt barn i Portalen

itslearning:

• Når du klikker på verktøyet "its – Mine fag" kommer du til Osloskolens læringsplattform som er levert av itslearning. Her får du tilgang til fagene til dine barn. Læringsplattformen er et rendyrket verktøy for undervisningsaktiviteter, og inneholder verktøy for planlegging, elevaktivitet, vurdering og oppfølging.

Last ned detaljert brukerveiledning for skoleplattform Oslo for foresatte.