FAU

FAU er foreldrenes utvalg som skal bedre samarbeid mellom foreldre og skolen. Det er én representant for hver klasse. Vi møtes en gang i måneden og diskuterer saker som foreldre eller rektor ønsker å diskutere.

Eksempler på saker som har blitt diskutert er AKS, spisetid for elevene og skolens håndtering av mobbing.

Er du forelder ved Kampen Skole og ønsker saker tatt opp bør du henvende deg til din klasses representant.

Referater fra tidligere møter kan du laste ned fra denne websiden (lenger ned).

Penger fra FAU til klasseaktiviteter 2018/2019

FAU har en del penger tilgjengelig. Disse ønsker vi å bruke på sosiale tiltak igangsatt av foreldrene for klassene. Regelen for 2018/2019 er at en klasse kan søke FAU om støtte på inntil 1000,- kroner per skoleår. Et trinn kan derfor søke om 3000,- kroner til et arrangement for hele trinnet. Man kan søke flere ganger så lenge summen ikke går over maksbeløpet.

Søknaden:

Send søknad til Sigurd (sigurdjorde@hotmail.com) med kopi til Hans Kristian (hans@innovakk.no) .

Søknaden skal inneholde:

• Begrunnelse (trenger ikke være lang)
  • Kontonummer
  • Navn på konto
  • Klassen eller trinnet det gjelder.
  • Søknaden må komme fra 2 klassekontakter (slik at minst 2 står ansvarlig for pengebruken)

Kampen Skole skal være gratis

FAU på Kampen er positive til at klassene arrangerer felles sosiale samlinger utenfor skoletiden. Det bidrar til å styrke klassemiljøet og inkluderer alle. Skolen skal likevel være gratis for alle, og det skal ikke forekomme noen form for foreldrebetaling for skolens barn ved skolens arrangementer. FAU på Kampen skole henstiller alle klasser til å avskaffe de permanente klassekassene. Innsamling av penger til gaver til læreren ved skoleårets slutt skal skje ved en frivillig innbetaling fra foreldrene, og beløpet som skal være mindre enn 50 kroner per elev. Innbetaling skal være så anonym som mulig. Det skal ikke være noen form for obligatorisk deltakeravgift på felles sosiale arrangementer utenom skoletiden. Sosiale arrangementer skal baseres på dugnadsinnsats, og eventuelle betaling skal baseres på frivillighet og være så lave som mulige.

Styret i FAU 2017-18

Leder: Hans Kristian Eide